PLASSEN

Hegna Camping ligger i et fantastisk naturområde, med gangavstand til elv, innsjø og fjell med fantastiske muligheter så vel sommer som vinter.
Ta deg tid og studere bildene på denne siden,  besøk også vår Facebookside og Instagram for mer bilder og inntrykk.
Vi har et av Norges flotteste sanitærbygg som sikrer høy grad av personlig comfort, i tillegg til at det er enkelt å bruke gjennom selvbetjente løsninger. Bygget er miljøvennlig og har lavt energiforbruk.  Vi vil gjøre alt for at du skal få et trivelig opphold hos oss!
Kart over plassen finner du her...

BOBILPLASSER

Hos oss kan du komme for en natt, eller bruke oss som base når du utforsker Telemark!

HYTTER

Totalt så har vi 14 utleieenheter fordelt hytter og leiligheter, og totalt 85 sengeplasser

TELTPLASSER

Vi har mange flott teltplasser, med eller uten strøm.

VOGNPLASSER

Vi tilbyr flott helårsplass, hvor du har fast plass på en stor tomt. Her kan du ha tillegges installasjon som isocamp, spikertelt og lignende. 

BADEPLASS

Egen badeplass med flott flytebrygge i elven, eller du kan bade fra bryggen i Seljordsvatnet.

FISKE

Anerkjent i og utenfor Norge for flotte fiskemuligheter. Har vært base for Norgesmesterskap i nymfefiske flere ganger. Flotte fiskemuligheter i elv og innsjø, ikke uvanlig å ta øret på over kiloen! Salg av enkelt fiskeutstyr og utleie av båter.

Flotte fiskemuligheter i elv og innsjø, ikke uvanlig å ta øret på over kiloen!

TOPPTURER

Eventyrlige opplevelser

Lårdalstigen - tøffare enn Besseggen? Vi får en fantastisk tur med spektakulære utsynspunkt framme på fjellkanten langs Telemarkskanalen.

SKI 

Fra Hegna Camping kan du gå på ski innover på Lifjell. Norges sørligste høyfjell ligger midt i Telemark! Lifjellplatået har flere enn 10 topper som er over 1000 moh. Området har flotte turløyper både sommer og vinter. Avstand med bil til Vrådal er ca 40 min, og Rauland ca 60 min.
Alpint finnes på Lifjell, Vrådal og Rauland. 

ORMEN I SELJORDSVATNET


Midt i Telemark, fylket som til alle tider har vært knyttet til eventyr, folkeviser og fantasi, ligger Seljordsvannet og ruger på sin store hemmelighet. Hva er det egentlig som gjemmer seg under den blå, vennlige overflaten?  Sjøormtårnet på Bjørgeøyane i Seljord ble åpnet 18. oktober 2011. Tårnet er bygd i tre og er 17 meter høyt med tre utkikksplattformer. Konstruksjonen slipper ut lys om kvelden slik at tårnet viser seg som et lysende periskop i terrenget når det er mørkt. Det er vei ut til tårnet.

SYKKEL

Sykling langs Telemarkskanalen. Sykling langs Telemarkskanalen er en fantastisk opplevelse i et majestetisk naturlandskap. Her kan du oppleve sluser med steinmurte vegger, gjennom trange kanalløp og ved foten av stupbratte fjell. Mer informasjon....

BÅT

Gratis båtplasser, og våre gjester kan bruke gjestebryggen gratis og ha sin båt der. Hos oss kan du også låne båter gratis!

LEKEPLASS

Aktiviteter for store og små.