Velkommen til førjulsmarked på Hegna camping!

Julen nærmer seg raskt, og vi har gleden av å invitere dere til det femte årlige førjulsmarkedet på Hegna, 19. november!

Førjulsmarkedet har gradvis utviklet seg til å bli en kjær tradisjon, der lokale utstillere og småskalaprodusenter fyller bodene med et flott utvalg av julegaver, kunst, håndverk, kaker og mye mer. Vi er så heldige at Liz Skardal kommer for å signere sin helt nye bok «Vilda fra Verket». Bokens handling er lagt til Ulefoss anno 1887, og er første bok ut i en serie på totalt åtte spennende bøker. Liz har med seg et begrenset antall bøker som deles ut gratis, og det vil bli mulighet for å bestille egne kopier utover de som deles ut.

Hele dagen blir fullstappet med ulike aktiviteter for hele familien:

For barna:
Gled deg til hesteridning, pepperkakepynting, bli sminket som en nisse og en magisk julegrantenning hvor nissekjerringa kommer med gaver til de små.

For de voksne: Du kan utforske ulike handlemuligheter, delta på boksignering og oppleve julestemninga hos Hegna.


Kom og kos deg med -

Marked

Kl. 13-17

Hesteridning

Kl. 13-16

Pepperkakepynting

Kl. 13-16

Nissesminking

Kl. 13-16

Boksignering med Liz Skardal

Kl. 13-15

Julegrantenning v/varaordfører i Seljord kommune

Kl. 16.00

Nissekjerringa kommer med gaver til barna

Kl. 16.15

 

Med hvert førjulsmarked vokser tradisjonen, og vi er stolte over å kunne invitere både nye og gamle gjester til årets begivenhet. Kom og opplev den magiske førjulsstemningen på Hegna med oss, vi har julestemningsgaranti 

Velkommen!


Detaljer:
19. november
Kl. 13-17
Hegna Landhandel/Hegna camping
Manheimstrondi 1543, 3802 Bø i Telemark