AKTIVITETER 2022

Her kan du holde deg oppdatert om hva som skjer på Hegna Camping og i vårt flotte fylke! Året rundt byr Telemark på natur, morro og flotte aktiviteter for alle aldere! 

Hegna Camping er ypperlig plassert mello Bø og Seljord, med kort avstand til alle aktiviteter!


Telemarksveka 18.-26. juni

"TelemarksVeka er en uke med spennende arrangementer i Telemark i samarbeid med TV2. I 2022 vil TelemarksVeka i samarbeid med Norges Skiforbund og lokale idrettslag arrangere FIS Roller Ski World Cup på rulleski! Stor idrettsglede, hele Telemark på sitt beste og en rekke folkefester skal formidles disse dagene! Velkommen til TelemarksVeka 18.-26. juni!" 


Hegna jubileumsdag & Kardangen, 25 Juni!

Opplevelsedag på Hegna og Kardangen,  kom og ta del i Telemarksveka!

Vær med store og små på feiringen av Norges første høyteknologiske dagligvarebutikk! Her feirer vi nåtiden og fremtiden med en fullstendig sommerdag.

Det blir morsomheter for barna, kake og kaffe, lokale utsalgsboder og taler!
Hegna byr på alt du trenger. Døgnåpen 365 dagligvarebutikk, overnattingsmuligheter, badeområder, grille og piknik muligheter, turstier langs elvekanten, til og med artige Kardangen - lastebil treff i gatene med godt liv og høy dieselfaktor!


Seljordsfestivalen 6.-10. Juli

"Har du savnet festivallivet og koselig campingliv sammen med gode venner, konserter og dans etter favorittartistene dine? Vi har savnet deg enormt, og er veldig glade for å endelig skulle arrangere festival på Dyrskuplassen i Seljord igjen!"


Countryfestivalen 27.-31 Juli

"Countryfestivalen i Seljord er Nordens største countryfestival med et 20-talls artister, et bredt utvalg av aktiviteter og 25.000 glade festivalgjester"


Telemarksfestivalen 11.-14. august

"Telemarkfestivalen er ein internasjonal folkemusikkfestival med mange flotte og unike konsertopplevinger som vert arrangert i Bø i Telemark!"


Dyrsku´n 9.-11. september

"Dyrsku’n er Noregs viktigaste møteplass for mat og landbruk, handel, politiske debatter, foredrag og rotekte opplevingar."


Førjulsmarked uke 46!

Hegna camping ønsker å gjenoppleve det flotte førjulsmarkedet vi hadde ifjor 2021!
Uke 46 vil det derfor være klart med boder, kos og hygge hos oss på Hegna, og vi håper dere vil være med oss !

Mer informasjon kommer